Mesi podelio anegdotu o Anriju: Kad je prvi put ušao u svlačionicu, nisam smeo ni da ga pogledam!

To pokazuje kakav autoritet je Anri stvorio

  • 2
Foto: Printscreen Youtube

Zvezda Barselone Lionel Mesi jedan je od igrača koji su danas u priči za najbolje igrače u istoriji fudbala.

Pre 13 godina Mesi je već stekao pedigre ozbiljnog igrača, ali je Tijeri Anri, nešto stariji i već potpuno afirmisani napadač ipak ostavio jak utisak.

Anri je u Barselonu došao kao jedan od najboljih fudbalera na svetu, a posle osam godina u Arsenalu i 228 golova za londonski klub.

- Prvog dana kada je ušao u svlačionicu, nisam smeo da ga pogledam u oči. Znao sam za sve ono što je radio u Engleskoj. Imao sam jednu sliku o njemu, a sad smo odjednom bili u istoj ekipi. Ono što osećam prema njemu je vid divljenja - priča Mesi, a prenose francuski mediji.

Zajedno su osvojili Ligu šampiona, titulu u Španiji, Svetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup, Kup Španije, a Anri je tri godine ostao deo Barse.

- Voleo sam Anrija. Lakoća kojom je zavšravao akcije, kako je pronalazio put do gola i rešavao... Odaje utisak da to sve ide prirodno. Njegova karijera, njegovi driblinzi, gestikulacije. Sve je tečno i proporcionalno - rekao je Mesi .

Iako je Argentinac u međuvremenu osvojio šest Zlatnih lopti, i dalje veoma ceni Francuza koji je ostao jedan od najboljih napadača koji je ostao legenda Arsenala.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA