≫ 

Kapiten Liverpula ulaže milione u novu kuću, navijači ga već prozivaju zbog "trofejne sale"

Da li će dočekati da u nju stavi trofej Premiejr lige?

  • 0
džordan henderson

Foto: Tanjug/Ap

Kapiten Liverpula Džordan Henderson (29) investiraće dobar deo svog novca u novu kuću za čiju izgradnju još čeka dozvolu, pošto je sporno to što se dizajn čitavog kompleksa arhitektonski ne uklapa u postojeći ambijent.

Hendersonovi advokati su potrebnu dokumentaciju dostavili lokalnim vlastima u Češajru, u pitanju je idilično seoce nedaleko od Liverpula, gde kapiten Redsa planira da se skući sa suprugom i troje dece.

Za odgovorne na lokalu, sporan je sam izgled velikog kompleksa, u pitanju je sedmosobna kuća sa bazenom i teniskim terenom, i kao takva bi značajno odudarala od okoline, a na Hendersonu je da dokaže da se ne radi o komercijalnom tipu kompleksa.

Engleski mediji pišu da će za mesec dana biti doneta odluka o tome da li će gradnja ovakve vile biti dozvoljena.

Inače, pažnju navijača privukla je prostorija koju je Hendrson namenio za trofeje, a "zli jezici" su odmah potrčali da prokomentarišu kako će morati da sačeka barem još jednu sezonu dok u nju ne bude uneo premijer ligaški trofej, pošto će aktuelna sezona, kako misle, biti poništena.

OVDE možete pogledati konačan izgled kuće koju planira da gradi Henderson.

Video: Matić u karantinu radi trbušnjake, a teg mu i ne treba jer ima nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA