≫ 

Ljubav prema Tumbasu ne može da prestane: Od Nikšića do Londona pevalo se za dušu voljenog navijača

Navijači Partizana, svi kao jedan, u četvrtak uveče bakljadama, pesmama, parolama i paljenjem sveća oprostili se od najvećeg partizanovca

  • 8

Grobari, navijači Partizana, svi oni kojima je crno-bela boja pri srcu, nikad oko jedne akcije nisu bili ujedinjeni kao u četvrtak uveče kada su, u ogromnom broju, doprineli da se veliki i najvoljeniji navijač Partizana Miša Tumbas, isprati na večni počinak kako i dolikuje.

Podsetimo, Tumbas je sahranjen uz prisustvo tek malog broja ljudi zbog aktuelnog policijskog časa i mera vlasti usled pandemije korona virusa, predstavnici Fudbalskog kluba su bili prisutni, Savo Milošević, Ivica Iliev i Miloš Vazura, a možemo samo da pretpostavimo kolika armija navijača je ostala uskraćena da se oprosti od svima dragog Miše.

Ipak, svi oni koji nisu mogli na Orlovači da prisustvuju upokojenju Miše Tumbasa našli su način da se poklone najpoznatijem saborcu sa tribine, to je najmanje što su mogli da urade za njega.

Istog dana, uveče, pesmama, bakljama, paljenjem sveća i parolama, sve od Nikšića do Londona, navijači Partizana odali su počast crno-beloj navijačkoj ikoni, pevali Tumbasu u čast, za njegovu dušu...

- Legende večno žive. Miša Tumbas - glasi samo jedna od mnogobrojnih poruka za Tumbasa koju su mu ispisali njegovi Grobari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFK

    10. april 2020 | 10:08

    Svaka čast braćo gorelo je za našeg mišu i za ostalu braću! Gore na nebu uvek bićeš juga deo!

  • Čiča

    10. april 2020 | 10:56

    Pokoj mu duši!Kao i uvek,svi se sete pokojnika...bezali od njega na tribini,terali ga da se skida,zargonski receno "lozili ga"...pih kakvi smo ljudi!

  • Nikola

    10. april 2020 | 10:24

    Da vam je stvarno bilo imalo stalo do Miše, pomogli bi mu bar malo za života. Jedva je preživljavao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA