≫ 

Mitrogol pravi carstvo nekretnina: Kupio penthaus od 800.000 € na Vračaru, ima genijalan biznis plan

Fudbaler Fulama i najbolji strelac naše reprezentacije ulaže pametno kako bi po završetku karijere mogao da živi od izdavanja

  • 50
Aleksandar Mitrović, Janjić Kristina Foto: Instagram.com/aleksandar_mitrovic_45/

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, odlučio je da kupi ozbiljnu nekretninu u Beogradu. Fudbaler koji je rođen u Smederevu, a trenutno nastupa za londonski Fulam, već pravi planove za budućnost, koji su vezani za ulaganje u nekretnine.

Mitrović je nedavno, kako saznaje Telegraf, kupio penthaus u srcu Vračara, koji je izuzetno luksuzan i platio ga je 800.000 evra.

Penthaus je na dva nivoa, ima oko 400 kvadrata i opremljen je najluksuznije. Mitrović i njegova supruga Kristina će moći da uživaju u svom novom domu, koji je opremljen đakuzijima, igraonicom za decu, a ima i posebnu sobu za dadilju.

Mitrović do sada nije imao nekretninu u Beogradu, te je odlučio da konačno ima stan u kojem će moći da boravi kada god je u Srbiji.

Kako saznajemo, Mitrović pored penthausa koji je nedavno kupio, ima u svom posedu i 7 apartmana u zgradi na Kopaoniku, od kojih već vraća uloženi novac.

Očigledno je srpski reprezentativac svestan mogućnosti dobrog ulaganja u nekretnine i pametno ulaže novac koji je zaradio od fudbala, jer je svestan da kasnije može lepo da živi od toga kada završi karijeru.

Pred njim je sasvim sigurno još nekoliko dobrih godina karijere tokom kojih može dodatno da zaradi novac. Nedavno je bio interesantan Totenhemu i Čelsiju, a njegov Fulam je do pauze u Čempionšipu zbog korona virusa bio 3. na tabeli, sa 6 boda manje od Vest Bromvič Albiona, koji je na 2. mestu, koje direktno vodi u Premijer ligu.

Pogledajte kako izgleda Mitrovićeva žena Kristina:

Video: Penthaus od 13.500 za noć i Mercedes od 300.000 evra: Degenek se pohvalio kako uživa u luksuzu na odmoru u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sused

    10. april 2020 | 16:13

    Ovakvi skroz nebitno likovi i za mene i za čitavo covecanstvo kupuju penthaos a naučnici doktori, ljudi koji nam spasavaju živote nemaju ni za “garniseru”

  • Iva

    10. april 2020 | 15:23

    Eto deco ako budete ucili skolu ovo nikada necete da imate

  • Ivan

    10. april 2020 | 15:50

    Zena sa kilogramom pudera na licu i 2 sata nedeljno u solarijumu je za izlozbu a ne za zenu. Tesko da ce kod kuce pojesti domaci pasulj ali ce zato ako se razvede da mu porastu rogovi kao kod ovna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA