≫ 

Šampion nastavio humanu misiju: Najmlađi usrećili najstarije zvezdaše

Veljko Nikolić i Njegoš Petrović obišli navijače u karantinu

  • 3
Veljko Nikolić i Njegoš Petrović

Njegoš i Veljko u razgovoru sa navijačem; Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavila je sa akcijom pomoći članovima kluba starijim od 65 godina i veteranima, a mali znak pažnje zvezdašima udelili su mladi prvotimci Njegoš Petrović i Veljko Nikolić.

Brendirani autobus crveno-belih, poklon Fondacije za potrebe Omladinske škole, i danas je izazivao pažnju vijagujaći ulicama glavnog grada Srbije. Zvezda je u saradnji sa beting partnerom, kompanijom Mocart, obezbedila dve tone robe, koja ide na adrese članova i veterana obog kluba.

- Divan, sunčan dan smo zaokružili jednim lepim druženjem sa našim zvezdašima. Naša ekipa na godišnjem nivou ima mnogo humanitarnih akcija, ali ova je neobična, posebna. Upoznali smo divne ljude, ispričali su nam neke do sada neispričane priče i zaista nam je puno srce što smo dali skorman doprinos da im dani u izoalciji što brže prođu. Zvezda je još jednom pokazala koliko je veliki klub, a mi igrači smo tu da pomognemo. Nadam se da smo usrećili ove ljude - rekao je Petrović.

Dve kese poklona, jedna iz potrošačke korpe, a druga sa poklonima Crvene zvezde, koje su stariji zvezdaši dobijali su samo mali znak pažnje kluba. A, njihovi odgovori „čekamo da ovo prođe i da proslavimo titulu“ mnogo su značili mladim prvotimcima.

- Postali smo bogatiji za jedno neobično iskustvo. Svi ti stariji zvezdaši imali su zanimljivu priču, govorili su nam o mnogim utakmicama iz davnih vremena. Mnogo vole Zvezdu i usrećili su me koliko i ja njih danas. Bilo je interesantno, drago nam je da smo uspeli da obradujemo te divne ljude. Nadam se da ćemo svi istrajati u ovom vremenu i da ćemo se sačuvati jer zdravlje je najvažnije - istakao je Veljko Nikolić.

Crvena zvezda će od ponedeljka nastaviti da deli pakete pomoći na adrese vernih zvezdaša u Srbiji.

Video: Milivojević otkrio pozadinu izbacivanja iz reprezentacije: Nisu mi oprostili za Baneta Ivanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kkp

    10. april 2020 | 23:28

    Koka bre vise briga za projekat iz predgradja? Smoriste vise.

  • Blok 2

    10. april 2020 | 23:30

    Nemoguce. To odavno ne postoji. Ima nesto malo sto je preostalo, a to je u Zelezniku, i promenilo je ime, grb i adresu.

  • laky

    10. april 2020 | 23:28

    Smara ova ciganija vise. Kakav projekat je to. Samo o zvezdi. Ljubimica, nema sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA