≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sve Ronaldove devojke: Od Kim Kardašijan i Irine Šajk do Georgine, jedna stvar je svima zajednička!

Vreme čitanja: oko 3 min.

Portugalac ima dug spisak manekenki i poznatih imena u svom ljubavnom živptu

  • 15
Kristijano Ronaldo, Georgina, Kim Kardašijan Foto: Instagram.com/georginagio, Instagram.com/kimkardashian

Ovih dana su Kristijano Ronaldo i njegova nevenčana supruga Georgina Rodrigez ponovo u centru pažnje. Doduše, Ronaldo gotovo da i ne izlazi iz centra pažnje medija i društvenih mreža, jer je i inače najpopularnija ličnost na Instagramu sa najvećim brojem pratilaca i jedna od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena.

U skladu sa popularnoošću i ogromnim novcem od sponzora, uz Ronalda su uvek bile i lepe žene.

Dok se nije skrasio sa Georginom, Portugalac je imao šest potvrđenih veza, a to su uglavnom bile manekenke i modeli. Kako je njegova popularnost rasla, tako su i njegove devojke bile poznatije i veća imena.

Osim devojaka za koje je potvrđeno da su bile u ljubavi s njim, Ronalda su povezivali medijski sa mnogim drugim poznatim ličnostima, poput Kim Kardašijan, Paris Hilton, sa nekadašnjom mis Španije Dezire Kordero i mnogim drugim manekenkama...

Ono što je zajedničko svim Ronaldovim devojkama, osim što imaju lepo lice, i da su po pravilu manekenke, jeste da imaju savršenu guzu i da ona prednjači u odnosu na grudi.

Ovo su devojke za koje se zna da su bile u vezi sa Kristijanom Ronaldom

Žordana Žardel

Prva devojka za koju je javnost čula. Ona je sestra Ronaldovog nekadašnjeg saigrača u Sportingu, Marija Žardela. Brazilska manekenka je u vezi s Ronaldom bila 2003. godine.

Merče Romero

Portugalski foto model i TV voditeljka koja je bila sa Ronaldom u vezi od januara 2005. do septembra 2006. godine. Bila je to Ronaldu najduža veza tokom boravka u Mančester junajtedu.


Džema Atkinson

Britanska manekenka i Ronaldo su započeli svoju vezu dugu četiri meseca 2007. godine, ipak atraktivnoj plavuši je smetala medijska pažnja koju je Ronaldo izazivao.

Nereida Galjardo

Španska manekenka i Ronaldo su započeli vezu početkom 2008. godine, ali ona nije potrajala ni do leta.

Irina Šajk

Najduža veza u životu Kristijana Ronalda.Portugalac je započeo vezu sa popularnom ruskom manekenkom 2010. godine, a raskinuli su 2015. godine u januaru posle skoro pet godina.

Lucija Viljalon

Posle raskida sa Irinom Šajk, Ronaldo je početkom 2015. godine počeo vezu sa TV novinarkom iz Španije, koja je pratila Real u vreme dok je on igrao na Santjago Bernabeu. Međutim, ova veza nije potrajala. Možda i zato što ona nije bila model, za razliku od svih ostalih Ronaldovih devojaka.

Georgina Rodrigez

Aktuelna devojka Kristijana Ronalda sa kojom je u vezi četiri godine. Već dugo žive zajedno, a u novembru 2017. godine Georgina je Ronaldu rodila ćerkicu. To je njegovo prvo dete koje je dobio sa svojom partnerkom, jer je prvog sina Kristijana Ronalda Juniora dobio od surogat majke, kao i blizance Matea i Evu Mariju dos Santos.

Devojke sa kojima su ga mediji povezivali

Kim Kardašijan

Mediji su 2010. godine punili stranice pričama o zajedničkom odmoru Kim Kardašijan i Kristijana Ronalda. Ronaldo i Kim su viđeni kako se ljube u Madridu tokom kratkog zajedničkog odmora.

Kim Kardašijan, koja je postala svetski popularna posle njenog porno snimka koji je procurio u javnosti, danas je jedna od najpopularnijih ličnosti na svetu. Ona je 2012. godine počela da se zabavlja sa Kanje Vestom, sa koojim je sada u braku.

Da se veza sa Ronaldom ostvarila, bez dileme bi to bila najburnija veza u istoriji jednog sportiste i poznate ličnosti i nadmašila bi i Dejvida i Viktoriju Bekam.

Paris Hilton

Pre nego što su ga povezivali sa Kim Kardašijan, Ronalda su mediji povezivali i sa njenom tadašnjom prijateljicom Paris Hilton.

Dezire Kordero

Nekadašnja mis Španije sa kojom je navodno Ronaldo bio u vezi 2016. godine, sada je devojka Hoakina Koree. Ronaldo je na to poručio da je samo devojka koja želi pažnju i popularnost preko njegovog imena.

Osim navedenih, Ronalda su povezivali i sa sledećim devojkama: Bipaši Basu, Karinom Fero, Sorajom Čavez, Luanom Beleti...

Video: Guza u prvom planu: Georgina i Ronaldo se snimali tokom treninga, a oči lete samo na njegovu dragu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladi

    14. april 2020 | 15:43

    Jedna stvar im je zajednička a to je da su mu one paravan, čovek je gej!

  • Realno

    14. april 2020 | 15:26

    Osim Irine Sajk nijedna nije top! Sve su prosek!

  • Dak

    14. april 2020 | 15:46

    Imo bi i ja manekenki i misca i poznati licnosti da imam novcanik ko Ronaldo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA