Već šest dana sam negativan na koronu, spreman sam za trening : Vlahović o planu za nastavak sezone

Tri nedelje je trajalo lečenje

  • 1
Dušan Vlahović

Foto: Instagram/vlahovicdusan

Srpski fudbaler Dušan Vlahović kaže da ne oseća posledice borbe sa korona virusom, koji je u Italiji napravio ogromne probleme i ubio više od 21.000 ljudi.

On se od ove infekcije oporavio pre desetak dana i kaže da je imao sreće jer simptomi nisu bili tako izraženi kao kod nekih drugih igrača.

- U svom stanu u Firenci sam i ovde je 24 sata policijski čas, a samo može da se ode do prodavnice ili do apoteke - rekao je Vlahović za Sport klub.

Kaže da se nastavak prvenstva planira za kraj maja ili početak juna, te da će Viola sa treninzima početi sredinom sledećeg meseca.

- Ja sam već šest dana negativan na koronu, treniram već, radim kod kuće. Nemam nikakvih problema da radim vežbe. Priključiću se timu od prvog dana. Radiće se testovi koji će pokazati da li može odmah da se trenira punom parom. Ja se osećam odlično i mislim da neće biti nikakvih problema da sa ekipom treniram od prvog dana - istakao je Vlahović.

Da podsetimo, on je među prvima u Seriji A otkriven kao zaražen korona virusom, a prvi srpski fudbaler. Informacije o njegovom stanju otkrivene su pre tačno mesec dana, ali se u međuvremenu oporavio.

Video: Vlahović se javio iz izolacije i ispričao svoje iskustvo sa korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    14. april 2020 | 19:59

    Tako je trebalo i kod nas 24 sata samo prodavnica i apoteka a ne kod nas sve normalno do 5 nicemu ne vredi ovo posle 5 bar po meni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA