Dali su nam 4 kondoma i vazelin prvog dana zatvora: Bivši predsednik Barse pričao o danima na robiji

Rosel je u zatvoru proveo 20 meseci

  • 0
Sandro Rosel Sandro Rosel Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Nekadašnji predsednik Barselone Sandro Rosel tvrdi da nikada ne bi završio u zatvoru da nije bio predsednik "katalonskog kluba."

Rosel je proveo 20 meseci u zatvoru zbog optužbe da je prao novac, da bi potom bio oslobođen optužbe. Ipak, sećanja na zatvor i dalje ne blede.

Na pitanje novinara Mundo Deportiva, mediju kom je nedavno dao intervju, kako je izgledao prvi dan zatvora, Rosel je rekao:

- Sećam se da su nam dali četiri kondoma i četiri bočice vazelina. Malo sam se brinuo - rekao je Rosel kroz smeh, a potom dodao:

- Najteže je bilo kada su advokati dolazili u zatvor i govorili da sam ponovo uskraćen uslovnog puštanja od straha da ne pobegnem. I tako 13 puta.

S njim u zatvoru je bio i Đoan Besoli, Rosleom prijatelj i polsovni partner.

- Njegovo prisustvo mi je veoma značilo. On je veoma temeljan i smiren. Bez njega ne bih mogao ovo da podnesem. Zahvalan sam mu do kraja života.

Nejmar, Luka Modrić, FK Real Madrid, FK Barselona Nejmar je došao u Barsu zahvaljujući Roselu Foto: Guliver/Paul Gilham/Getty Images

Rosel je bio na čelu Barse od jula 2010. do januara 2014. godine. Za to vreme je doveo Nejmara, Masekarana, Fabregasa, Aleksisa Sančeza...

Uhapšen je u maju 2017, da bi izašao iz zatvora u februaru prošle godine. Dva meseca kasnije oslobođen je optužbe, jer mu nisu pronašli ništa. Inače, čekala ga je kazna od šest godina robije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA