≫ 

Real napušta "Santijago Bernabeu" i prelazi na stadion za 6.000 gledalaca

Madriđani čekaju samo formalnu dozvolu La Lige

  • 0
Stadion Alfredo di Stefano, Real Madrid Novi dom fudbalera Reala; Foto: Printscreen: YouTube/Google Earth Stadium Flights

Jedan od najvećih svetskih klubova Real iz Madrida planira da ostatak sezone odigra na stadionu svog rezervnog tima Reala Kastilje koji prima čak 75.000 gledalaca manje od kultnog stadiona "Santijago Bernabeua".

Primera bi trebalo da se nastavi bez publike u narednim nedeljama zbog epidemije krona virusa, a Real razmatra mogućnost da svoje utakmice organizuje na stadionu "Alfredo di Stefano" kapaciteta oko 6.000 gledalaca u predgrađu Madrida.

Ta selidba će omogućiti bržu rekonstrukciju "Bernabeua", za razliku od Barselone koja je morala da otkaže svoje planirano uređenje Nou Kampa usled finansijske krize.

Inače, dimenzije terena malog stadiona Reala identične su onima na "Santijago Bernabeuu" i samo se čeka dozvola rukovodstva La Lige pre nego što se ozvaniči prelazak Madriđana na drugi stadion.

Video: Spektakularna koreografija navijača Barselone pre početak El Klasika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA