Objavljeni datumi svih nokaut utakmica Lige šampiona, kao i dan finala u Istanbulu

Naravno, ukoliko epidemija korona virusa ne napravi nove probleme

  • 1
Liga šampiona Foto: AP/Tanjug

Kako prolaze dani sve se glasnije priča o nastavku fudbalske sezone prekinute usled epidemije korona virusa. Većina zemalja je ublažila mere i pojedini Savezi planiraju da nastave sezonu već početkom maja.

U Bundesligi su već odredili 9. maj kao nastavak, ali su dodali da će utakmice morati još neko vreme da se igraju bez gledalaca.

Što se tiče Lige šampiona, italijanski Korijere je objavio informaciju kako će se finale elitnog takmičenja odigrati 29. avgusta, a pustio je u javnost i datume odigravanja preostalih utakmica nokaut faze koja se prekinuta zbog pandemije korona virusa početkom marta.

Poznati list tako piše da će se preostala četiri susreta revanša osmine finala Barselona - Napoli, Mančester Siti - Real, Juventus - Lion i Bajern - Čelsi odigrati 7. i 8. avgusta.

Četvrtfinala bi bila na programu 11. i 14. istog meseca, a polufinala 18. i 22. avgusta, dok bi se sedam dana kasnije igralo i finale u Istanbulu.

Takođe, bude li se usvojio ovaj kalendar, to bi značilo i da će grupna faza u idućoj sezoni Lige šampiona krenuti u oktobru, a samim tim kvalifikacije za elitno takmičenje bi počele znatno kasnije nego što je uobičajeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahhhh

    20. april 2020 | 23:07

    Ma nema od toga ništa,kako nam je krenulo biće to liga migrantskih šampiona,pa ko u koloseumu oni gladijatori do smrti bato moj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA