≫ 

Plakao sam kad sam saznao da idem u Milan: Rade Krunić o transferu karijere

Veliko iskustvo, mnogo je emocija

  • 4
Foto: Instagram / ACMilan

Fudbaler Milana Rade Krunić opisao je kako se osećao kada je saznao za dogovor sa Milanom.

Italijanski velikan je doveo nekadašnjeg igrača Donjeg Srema prošlog leta kada je Krunić stigao sa pet golova i sedam asistencija za Empoli.

- Radovao sam se što ću nositi ovaj dres i igrati na San Siru. Plakao sam kad sam saznao da je postignut dogovor sa Milanom. Odmah sam i video, stekao utisak o veličini kluba. Bio sam mnogo zadovoljan, kao što sam i sada - kaže Krunić, preko zvaničnog naloga Milana.

On se potom osvrnuo i na navijače Rosonera za koje takođe ima samo pozitivne reči.

- Izvanredni su, uvek stvaraju pravu emociju kad se igra na domaćem terenu i čini mi se da cene to što vide kad pružate maksimum - kaže reprezentativac BiH.

Da ne bude sve idealno, pobrinula se jedna povreda. Krunić ima stres-frakturu zgloba i nada se da bi uskoro mogao da ase vrati na teren.

- Nadamo se da se vraćamo četvrtog maja treninzima, a onda i igrama. Ne mogu da dočekam povratak na teren jer se osećam dobro. Mesec dana nisam imao neke probleme sa stopalom - kaže Krunić.

Na pitanje o idolima, izdvojio je Andresa Inijestu, a od nekadašnjih igrača Milana posebno ceni dvojicu Brazilaca - Rikarda Kaku i Ronaldinja.

Video: Luka o odlasku iz Partizana i pozivu Šekularca: Vredeo sam 1,2 miliona, šteta što nisam iskoristio

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA