Dijego Košta napao doktorku Marijanu Kovačević: Kajem se što sam prihvatio njenu metodu lečenja

Španac zažalio što je 2014. bio u Beogradu

  • 0
Fudbal atletiko Liverpul

Foto: Tanjug/AP

Napadač madridskog Atletika Dijego Košta dao je jedan intervju za brazilski ESPN u kom je govorio i o tretmanu koji je 2014. godine imao u Beogradu - kod doktorke Marijane Kovačević!

Košta je tada došao u glavni grad Srbije kako bi ga doktorka Marijana oporavila za finale Lige šampiona protiv Reala i kasnije za nastup na Svetskom prvenstvu.

Međutim, šest godina kasnije, naturalizovan Španac se očigledno kaje.

- Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre tog me je strašno boleo mišić, a posle terapije nisam osećao nikakav bol - rekao je Košta i dodao:

- Onda se desio jedan od najtužnijih momenata u mojoj karijeri. Pre nego što sam i istrčao na teren u finalu LŠ osetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mesto nekom od saigrača.

Podsetićemo i na izjavu koju je Košta dao 2014. godine, nakon što je bio na tretmanu kod Marijane.

- Nisu korišćeni životinjski delovi niti injekcije. Doktorka je lečila dosta igrača i veoma je cenjena. Ona mi je objasnila sve pre terapije i rekla mi je da će koristiti žensku placentu. Ništa nije ušlo u mišić, samo je masažom tečnost utrljana u područje koje je povređeno. To znači da ću moći da zaigram u toku sledećih 14 dana - rekao je Košta sredinom maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA