≫ 

Maksimović pred novim ugovorom sa Napolijem: Samo ga korona virus sprečava da potpiše

Samo su detalji ostali Maksimoviću, a sve će se utanačiti kada prođe kriza

  • 0

Fudbaler Napolija i reprezentativac Srbije, Nikola Maksimović, pred novim je ugovorom u klubu.

Maksimović je trenutno u kućnoj izolaciji, poput mnogih u Italiji, a još se ne zna kada će se liga nastaviti. Za Arenasport, govorio je o aktuelnostima na "Čizmi".

- Ništa još nije poslato, ne očekujemo da ćemo 4. maja početi sa individualnim treninzima. Mislim da je neki datum 18. maj, svi smo u stanovima, karantinima, ne izlazimo. Radimo po planu koji nam šalju naši kondicioni treneri.

Biće prilično rizično i kada prođe ova situacija, strahuje  se od drugog talasa, a posebno će biti mera opreza u turističkim oblastima. To je situacija i u Napulju.

- Kada vidite da se ne kreću ljudi, da sve je zatvoreno, sva mesta koja volimo da obilazimo... Kapri, Sorento, Amalfi... Ima ih mnogo, biće problem, dosta će se sve odraziti na stanovništvo. Nadam se da ćemo da krenemo sa fudbalom konačno, naš posao je da budemo na terenu, a te uslove nemamo. Mislim da je ideja da se prvo igra polufinale Kupa Italije, ali kada će to biti, ne zna se.

Radi se i na ugovoru, koji inače Maksimoviću u klubu ističe 30. juna 2021. godine.

- Pregovarali smo pre ove situacije, pričali su sa menadžerom, rad sam da ostanem u Napoliju, isto je i sa njima, verujem da ćemo naći zajednički jezik oko svega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA