≫ 

Pitali Bejla o njegovim najboljim trenerima i karijeri posle Reala: Hoće u MLS, izostavio je Zidana

Velšanin o MLS ligi, razlogu zašto je otišao u Real i najboljim trenerima sa kojima je radio

  • 0
Luka Jović Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl kaže da mu ideja odlaska u MLS ligu i na američki kontinent u poznijim godinama karijere deluje vrlo privlačno.

Tridesetogodišnji Velšanin se već nekoliko godina stalno "nateže" sa Zinedinom Zidanom, trenerom Reala i iz jednog u drugi prelazni rok priča se da će da ide.

Do sada su sve te priče bile jalova rabota, ali je Bejl otkrio gde bi otišao kada se njegova epizoda u Realu zaista završi.

- Sviđa mi se MLS jer je mnogo porasla proteklih godina. Standard postaje sve veći, klubovi napreduju a stadioni i trening centri su sve bolji. Kada odemo i igramo pripremne utakmice tokom leta, te utakmice nisu lake. To je liga koja je dobra i uzleće sve više - kaže Bejl u podkastu "Het-trik".

Bejl je sa Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona, jednu u Primeri i bio je vitalan deo ekipe u mnogim finalima i bitnim mečevima.

Za Kraljevski klub je sakupio 249 nastupa i dao je 105 golova uz 67 asistencija u svim takmičenjima.

Iako mu vreme u Realu deluje plodonosnije nego ono u Totenhemu, kaže da je među Pevcima zaista uživao.

- Voleo sam svoje vreme u Totenhemu, navijaču su bili fantastični a klub me je sjajno tretirao. Uživao sam, ali kada jedan od najvećih klubova na svetu dođe po tebe, iskoristiš priliku - objasnio je Bejl.

On je odgovorio i na pitanje o najboljim menadžerima i trenerima sa kojima je sarađivao i izostavio je Zidana kod kog je osvajao Ligu šampiona.

- Hari Rednap je bio dobar, on te pusti da radiš šta želiš da bi izvukao najbolje iz tebe. Sa Andreom Viljaš Boašom sam imao baš dobar odnos. On je pričao da imam slobodu da idem desno, u sredinu ili levo, a to mi je davalo osećaj da mogu da dam gol kad god poželim - naglasio je Bejl.

Da podsetimo, on je u Real stigao 2013. godine za nešto više od 100 miliona evra.

Video: Fudbaleri Čukaričkog počeli sa grupnim treninzima u Košutnjaku

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA