≫ 

Rekao mi je da mogu da pijem i orgijam, on će me "pokrivati": Kako je Sampaoli doveo Nasrija

Zanimljiva priča francuskog reprezentativca

  • 0
Samir Nasri Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Samir Nasri je proveo sezonu 2016-17 u Sevilji na pozajmici, a sada je opisao i kako ga je Horhe Sampaoli doveo.

Iskusni 32-godišnji ofanzivac Mančester sitija je dugo bio viđen kao dobro pojačanje Sevilje, Sampaoli je bio spreman na sve.

- Sampaoli me je toliko želeo, da mi je rekao: Dođi, moći ćeš da piješ, ideš u provod, šta god poželiš, ja ću ti čuvati zadnjicu pred šefovima kluba. Sve što tražim od tebe je da budeš dobar na terenu za vikend - rekaao je Nasri u Instagram lajvu.

- Jednog vikenda, nisam mogao da igram i želeo sam da odem kući da bih se video sa porodicom, a onda mi  je on ponudio da ostanem kod kuće i pazim na psa.

On je bio oduševljen snagom tog tima.

- Nzonzi, Vitolo, Jovetić, Sarabija, Ben Jeder, Rami, Marijano... U šest meseci, bili smo jaki kao Barsa i Real.

Ipak, za Nasrija je bio koban tretman koji je primio u Los Anđelesu, koji je kasnije rezultirao neočekivanom 18-mesečnom suspenzijom.

- Šta se desilo u Los Anđelesu, uništilo mi je sezonu. Dobio sam injekciju vitaminu koja je dozvoljena, ali su mi ubrizgali dozu koja je veća od one koju sam očekivao. Osećao sam se uništeno, mislio sam da ću biti suspendovan na dve godine, više mi se nije ni igrao fudbal posle toga.

- Bio sam izgubljen, anksiozan, ljut, rekao sam i Sampaolu da me odstrani, ali me je želeo na terenu. Nisam to pokazivao na terenu, ali je za mene fudbal bio gotov.

Video: Selektor Crne Gore iz karantina u Francuskoj: Planiramo put na Mars, a virus nas blokirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA