≫ 

Bacao Srbina o zid, tukao se sa Ibrahimovićem: Ovog Amerikanca dobro pamte svi saigrači!

"Njih razdvojiti, bilo je kao da hoćete da otvorite zamandaljena vrata golim rukama", slikovito je Ambrozini opisao tuču nekadašnjih saigrača u Milanu

  • 0

Zlatan Ibrahimović važi za "tvrdog" momka u svetu fudbala, malo je onih koji bi prgavom Šveđaninu smeli da "izađu na crtu" jer kod saigrača izaziva strahopoštovanje, a rivali zaziru od njega.

Jedan od retkih koji nije ustuknuo pred Ibrahimovićem je bivši američki defanzivac Oguči Onijevu.

Ljubiteljima fudbala i Milana poznat je sukob njih dvojice na jednom od treninga u vreme kada su delili svlačionicu, upućeni znaju koliko je to bio žestok okršaj, a sada su isplivali neki novi detalji.

Italijanskim medijima o tome je pričao bivši igrač "rosonera" Masimo Ambrozini.

- Pokušao sam da ih razdvojim, ali to vam je bilo kao da pokušavate da otključate zamandaljena vrata prstima, nije bilo šanse. Koji sekund kasnije video sam samo Gatuza dole sa njima - prisetio se tuče dvojice "teškaša" Abrozini.

Onijevu je nekoliko godina posle tuče sa saigračem ispričao još neke pojedinosti o tome kako je došlo do sukoba.

- Jednostavno se desilo. On je rekao stvari koje nije trebalo da kaže, ja sam rekao neke stvari koje nije trebalo da kažem, i tako... Nisam možda imao pravi pristup toj situaciji. Na kraju dana izvinili smo se jedan drugom, priznali da smo pogrešili. Svaki čovek ima svoje granice, moja je tog dana bila probijena - prisetio se Oguči sukoba sa Ibrahimovićem.

Amerikanac je od 2009. do 2011. bio u klubu u koji je stigao nakon petogodišnjeg vrlo uspešnog staža u Standardu. I u belgijskom klubu imao je situaciju sa još jednim igračem čije se prezime završava na "ić" - Milanom Jovanovićem.

Njihov konflikt belgijskim medijima svojevremeno je opisao njihov nekadašnji saigrač Stiven Defur prisećajući se tenzije pred kraj poluvremena, koja je eskalirala u svlačionici.

- "Jova" je odmah krenuo da kritikuje saigrača, ali se onda umešao naš "medved" Oguči Onijevu, zgrabio Jovanovića za vrat i bacio ga o zid. Potom se smireno okrenuo. Milan se zbog svog ispada izvinio hiljadu puta. Nervoza je prevladala. Oguči se potom obratio saigraču koji je pogrešio kod pasa "Ok, prijatelju". Nema problema. Nije "Jovina" greška. Molim te, nemoj da grešiš u dodavanju. Znate da se takve stvari dešavaju kada imate "usijane" glave u svlačionici - ispričao je Defur.

Video: Ibra otkrio spomenik samom sebi i nasmejao navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA