Eriksenov korona pakao u Interu: Trčanje u podrumu, spavanje u trening kampu i problemi s policijom

Danac kaže da su mu ovo najgori dani u karijeri

  • 1
FC FK Inter Milan Kristijan Eriksen; Foto: Tanjug/AP

Ofanzivni fudbaler Intera Kristijan Eriksen otkrio je da mu je pandemija korona virusa donela lične probleme posle odluke da pređe iz Totenhema u Milano u januaru mesecu.

Danac je napustio Sparse za 20 miliona evra, ali nije uspeo da se skrasi u novom okruženju u Italiji koju je zahvatila pandemija korona virusa sa 200.000 zaraženih i 30.000 umrlih. Eriksen nije imao vremena da nađe kuću na severu Italije, a otkrio je da je faktički zarobljen u trening centru Neroazura tokom karantina.

Vezista je u intervjuu Sanu ispričao da je želeo da provede karantin kod Lukakua ili Ešlija Janga u kući, ali je odustao jer je 14 dana spavanja na nečijoj sofi previše.

- Umesto toga, završio sam u klupskom trening centru sa još petoricom članova stručnog štaba koji su odlučili da se izoluju kako bi zaštitili članove svoje porodice - rekao je Eriksen.

Ali to je bio samo početak problema. Danac je ispričao i da ga je policija zaustavila tokom posete supermarketu zbog kršenja karantina.

- Zaustavili su me, a ja sam na lošem italijanskom pokušavao da im objasnim šta radim, gde sam krenuo i zašto sam napustio kuću. Bilo je vrlo neprijatno.

Otkriva i da sedam nedelja nije šutnuo loptu i da je to najduži period bez fudbala u njegovom životu.

- Radim po programu koji mi je klub poslao, plus naravno, hranim se prema propisanom režimu. Na parkingu postoji podrum u kome trčim, 35 metara je dugačak, pa tako merim razdaljinu - zaključio je Eriksen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • damir karic

    10. maj 2020 | 12:25

    Ne placi proce i ovo a tvoj konto je i dalje pun para!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA