≫ 

Veliki udarac za restart Premijer lige: Još jedan fudbaler zaražen korona virusom

Novi problemi na Ostrvu

  • 0
FK Čelsi Montoja (levo) iz Brajtona; Foto: Tanjug/AP

Nastavak sezone u Premijer ligi opet je doveden u pitanje pošto je Brajton saopštio da se još jedan njihov fudbaler zarazio korona virusom. To je pokazalo i jučerašnje, poslednje testiranje u nizu, mada se identitet zaraženog ne navodi.

U martu je potvrđeno da je jedan fudbaler ovog tima bio pozitivan na Covid-19, nakon što su pojedinci pokazali simptome, a sada je poznato da su se ukupno trojica igrača premijerligaša zarazila.

- To je problem. Nažalost treći fudbaler nam se zarazio, uprkos merama opreza koje smo preduzeli u poslednjih nekoliko nedelja, kada igrači nisu bili deo nikakvog značajnog treninga - potvrdio je klupski operativac Pol Barber.

Zanimljivo da je Brajton jedan od tri kluba koji se protive skorom nastavku sezone i igranju utakmica na neutralnom terenu, pa im ovakve vesti idu u korist.

- Postoje razlozi za brigu i mislim da je normalno da ih svi klubovi imaju. Želimo da budemo sigurni da smo uradili sve za bezbednost i da postoje svi potrebni protokoli kako bi smo izbacili rizik što je brže moguće - zaključio je Barber.

Prema planu "projekta restart" Premijer liga je trebalo da se pokrene opet 8. juna, ali je posle ovih vesti taj start ponovo žestoko ugrožen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA