Zidan ne diže ruke od Jovića: Italijani ga sele u Milan umesto Ibre, Real ga pušta uz jedan uslov

Samo pozajmica za sada dolazi u obzir

  • 3
Luka Jović Foto: AP/Tanjug

Srpski napadač iz Real Madrida Luka Jović nalazi se na radaru Milana, piše Gazeta delo Sport.

Jović, koji je prethodnih dana na udaru španskih medija zbog povrede stopala, bi u slavnom klubu zamenio Zlatana Ibrahimovića.

Ibrina sudbina u redovima "rosonera" je neizvesna, Šveđanin je već u ozbiljnim godinama i dugoročnije rešenje je Jović koji je do dolaska u Madrid igrao odlično u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Dvadeset dvogodišnjak je u Madridu postigao samo dva gola do prekida sezone zbog pandemije korona virusa, ali istini za volju nije ni dobijao konstantnu minutažu.

U Milanu bi ga uparili sa Antom Rebićem sa kojim je igrao i u Nemačkoj i u saradnji sa kojim je dao više golova.

Gazeta javlja između ostalog i da su Madriđani spremni da razgovaraju sa čelnicima Milana, ali i da nisu spremni da ga puste trajno.

Ova informacija stiže samo dan nakon što su se Španci obrušili na srpskog centarfora posle povrede stopala, tik pre nego što su se Blankosi vratili treninzima u ponedeljak.

Zbog nje će Jović propustili oko dva meseca koja se mogu ispostaviti kao ključna za njegovu sudbinu u prestonici Španije.

Kako AS javlja, Madriđani zaista računaju na njega uprkos očajnoj prvoj sezoni, a Zinedin Zidan je Joviću rekao da mu je i dalje u budućim planovima.

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    10. maj 2020 | 13:50

    Samo neka se oporavi, da ga Real pošalje na pozajmicu u Milan pod uslovom da igra. Zajeno sa Rebicem, Luki bi bilo malo lakše! Mlad je, ne priča strani jezik, ne poznaje kulturu a pritom javna ličnost ! Ko nije prošao kroz to ne zna! Samo polako Luka, život i karijera su pred tobom! Od srca srećno!

  • Rola 54

    10. maj 2020 | 15:09

    Luka ne predavajse ako nemaš gde da igraš imaš ponudu iz FK Mečkovac iz Mečkovca bićeš sigurno prvi strelac opštinske lige.

  • 🦙

    10. maj 2020 | 16:38

    Pa zar Sofika nije bila čini mi se i sa Rebićem ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA