≫ 

Ajaks potvrdio: Ova trojica igrača mogu da napuste klub, imamo dogovor s njima

To su reči sportskog direktora Edvina Van de Sara

  • 0
FK Čelsi, FK Ajaks Detalj sa meča Ajaks - Čelsi Foto: AP/Tanjug

Možda se Ajaks u leto 2019. spasio od prodaje najboljih igrača, ali nema sumnje da će godinu dana kasnije ostati bez nekoliko njih!

To je potvrdio i sportski direktor Kopljanika Edvin Van der Sar koji je otkrio imena trojice igrača koji su praktično završili "svoj posao" u redovima šampiona Holandije.

- Prošlog leta smo imali usmeni dogovor sa Andreom Onanom, Nikolasom Taljafikom i Donijem van de Bekom da ostanu još jednu sezonu, a onda ćemo zajedno tražiti klubove za njih -  rekao je Van der Sar i dodao:

- Naravno da neće biti transfera u visini od 150 ili 200 miliona evra, ali mislim da će Ajaksovi igrači i dalje držati cenu. Neće biti nikakvih popusta od 50 odsto. Svi zainteresovani klubovi mogu da zaborave na to.

Za golmana Onanu se već raspituju Čelsi, Barselona i PSŽ, a nedavno se pominjalo da će Ajaks za njega tražiti čak 50 miliona evra.

Pitanje je koliko je to realno, ali u slučaju van de Beka svakako jeste s obzirom na to da se očekuje da vezista za tu sumu pređe u Real. Podsetimo, "kraljevski klub" želi i Taljafika kao zamenu za Marsela.

Video: Tadić: Ako si dobar igrač, onda je svejedno gde igraš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA