≫ 

Mančester se ogrešio o Lukakua, tek će videti ko je šampion: Za legendu Intera, Romelu je novi vođa

Belgijanac više nije imao energije u Junajtedu

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Ivan Kordoba, legenda i nekadašnji bek Intera tvrdi da je njegov klub profitirao iz greške Mančester junajteda koji se olako odrekao Romelu Lukakua.

Kordobi je drago što je Belgijanac pojačao "neroazure" koji su pod rukom Antonija Kontea igrali veoma dobro u jednom delu sezone.

Lukaku je za to vreme postigao 23 gola na 35 nastupa pre nego što je sve prekinuto zbog pandemije korona virusa.

- On je strašan igrač. Mančester junajted nije razumeo njegov potencijal i poslednja sezona je bila loša. Po mom mišljenju, Romelu svima pokazuje da će biti šampion. On ima tu rešenost, a Premijer liga mu je mnogo pomogla. Sreo sam ga i on je dobar primer lidera u svlačionici - rekao je Kordoba, a prenosi Talk Sport.

Romelu se sezonu pre Intera mučio sa formom ali je ipak uspeo da postigne 15 golova za tim koji ga je doveo iz Evertona za 84,7 i prodao Interu za 65 miliona evra.

- Šteta je što ga je Mančester junajted prodao, ali mi je drago što ga je Inter kupio. Antonio Konte je bio ključan za njegov napredak u Interu - dodaje Kolumbijac.

Belgijanac je u martu otkrio da je Ole Gunar Solskjer hteo da on ostane u ekipi, ali je šteta bila načinjena još u vreme Žozea Murinja.

- Bila je to teška situacija, morao sam brzo da donesem odluku o odlasku negde gde mogu da naučim druge aspekte svoje igre i radim sa nekim ko me je stvarno hteo. Ole je hteo da ostanem, ali sam mu rekao da je gotovo. Nisam imao energije. Njemu svaka čast što je bio čovek i pomogao mi pre odlaska - rekao je Lukaku Ijanu Rajtu.

Video: Vukašin Jovanović ide iz karantina u karantin: Spremam se za nastavak sezone

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA