≫ 

Zvezda odbila 4 miliona evra za Njegoša Petrovića: Terzić otkrio koliko košta mladi reprezentativac

Na Marakani su ubeđeni da će biti jačih ponuda

  • 1
Njegoš Petrović

Njegoš Petrović; Foto: Arenasport

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je nedavno da će klub biti prinuđen da proda najtalentovanije mlade fudbalere kako bi mogao da preživi finansijsku krizu izazvanu pandemijom korona virusa.

Među glavnim kandidatima za prodaju je mladi vezista Njegoš Petrović koji je privukao pažnju klubova iz inostranstva.

Informer je danas objavio da je Sporting iz Lisabona ponudio 4 miliona evra za mladog reprezentativca Srbije, ali da na Marakani nisu prihvatili tu ponudu jer žele više.

- Sporting je spreman da plati četiri miliona evra, a to nije dovoljno. Igrača kakav je Petrović ne bismo dali za manje od pet miliona evra i 15 odsto od naredne prodaje. Ubeđeni smo da će biti jačih ponuda. Uostalom, imamo još mladih igrača koji su interesantni velikim evropskim klubovima. Nećemo sve prodati, uprkos krizi - rekao je Terzić za Informer.

Ovaj list navodi i da Sporting nije jedini koji se raspitivao za Petrovića te da i Real Sosijedad želi mladog vezistu. Na Marakani smatraju da će im to omogućiti da pregovaraju i podižu cenu.

Video: Njegoš Petrović o šansi koju Stanković pruža njemu i mladima

(Telegraf.rs)f

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA