≫ 

Zvezda dovodi još jednog Italijana

Pjerluiđi Brivio navodno stiže kao trener golmana i pridružiće se Federiku Panonćiniju i Vićencu Sasu koji rade kao kondicioni trener i analitičar

  • 1
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Italijanski mediji pišu da bi Crvena zvezda uskoro trebalo da dobije novog trenera golmana - Pjerluiđi Brivija koji je nedavno raskinuo ugovor sa Sudtirolom!

Upravo je navodni dolazak u Zvezdu razlog zašto je nekadašnji čuvar mreže Napolija (jedna sezona), Vićence i Đenove odlučio da prekine saradnju sa članom Serije C.

Mediji u Italiji javljaju da je Brivio velika želja Dejana Stankovića s kojim se zna iz Intera, gde je ovaj radio u mlađim kategorijama kao trener golmana čak i sa Dekijevim sinom Filipom, i napominju da je posao sa Zvezdom skoro pa završen.

Crveno-beli su nedavno promenili trenera golmana kada je umesto Dušana Gašića iz omladinske škole stigao Bojan Jorgačević. Međutim, crveno-beli očigledno žele da se "pojačaju" na ovoj poziciji.

Video: Kako je izgledalo prvo okupljanje Zvezde? Stanković vodio trening u tri grupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA