≫ 

Zvanično: Marko Nikolić preuzeo Lokomotivu

Nekadašnji trener Partizana šefuje u Moskvi

  • 0
FK Radnicki - FK Partizan, Marko Nikolić  Marko Nikolić; Foto: Marko Todorović

Marko Nikolić (40) je i zvanično imenovan za novog trenera Lokomotive iz Moskve.

Srpski stručnjak, koji je bez posla bio od novembra prošle godine nakon razlaza sa mađarskim Videotonom, potpisao je ugovor sa Železničarima koji počinje da važi 1. juna 2020. godine.

- Dragi navijači Lokomotive, na današnjem sastanku Upravnog odbora, Marko Nikolić je zvanično postavljen za šefa stručnog štaba prvog tima. Srpski stručnjak stupiće na dužnost 1. juna 2020. Želimo Marku uspešan rad i velike pobede - objavljeno je na sajtu Lokomotive iz Moskve.

Nikolić će na toj funkciji zameniti legendarnog Jurija Sjomina (73) kome je istekao ugovor sa Lokomotivom i koji napušta klub posle četiri godine. Sjomin je u tri navrata bio trener Lokomotive, a u prvom mandatu radio je čak 13 godina.

Što se tiče Nikolića, Lokomotiva je šesti klub u njegovoj trenerskoj karijeri, a pre Moskovljana i i Videotona, trenirao je i Partizan (dva puta), Olimpiju iz Ljubljane, Vojvodinu i Rad, a bio je i selektor mlađih kategorija u FSS.

Nije saopšteno na koliko je Marko Nikolić potpisao ugovor sa Lokomotivom.

Video: Kafanska prozivka Sava i Dekija: Kolko para tolko muzike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA