≫ 

Legle plate na Karađorđu, tereni kao na Vembliju: Lalatović najavljuje pohod na vicešampionsko mesto

Trener Vojvodine očekuje uzbudljiv nastavak sezone

  • 8
Nenad Lalatović Nenad Lalatović; Foto: Telegraf

Fudbaleri Vojvodine već desetak dana treniraju zajedno u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ i pripremaju se za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije.

Imaju Lale veliku želju da pokušaju da svrgnu drugoplasirani Partizan (zaostaju tri boda na tabeli) i da se domognu finala Kupa Srbije, a motiv više im je činjenica da su danas primili plate.

- Evo, baš danas je bila plata i igračima se ne duguje nijedan jedini dinar. Osim toga, svaki teren u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ je doveden u perfektno stanje, bukvalno kao na Vembliju - rekao je Lalatović za zvanični sajt Novosađana.

Trener Vojvodine ponavlja da je cilj drugo mesto i da veruje da ovaj tim ima kvalitet za tako nešto.

- Ja sam prošle sezone bio vicešampion sa Radničkim i bilo bi sjajno ukoliko bih isto to uradio ove godine sa Vojvodinom. Ipak, treba se setiti prošle sezone i gde je Vojvodina bila prošlog leta.

- Sada smo na korak od toga da obezbedimo plasman u Evropu, a ukoliko bismo još uspeli da budemo i vicešampioni, onda bi ovo stvarno bila sezona iz snova, jer verujem da tako nešto letos niko nije mogao ni da zamisli - istakao je Nenad Lalatović.

Video: Lalatović o izjavi Vučića i velikoj želji: Dao bih 10 godina života za trofej s Vojvodinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA