≫ 

Milioner Marko Nikolić: Rusi objavili kolika je plata novog trenera Lokomotive

Bivši kormilar crno-belih potpisao unosan ugovor u Moskvi

  • 14
FK Radnicki - FK Partizan, Marko Nikolić  Marko Nikolić; Foto: Marko Todorović

Lokomotiva iz Moskve je samo stidljivo obelodanila ovog popodneva angažovanje srpskog stručnjaka Marka Nikolića (40) na klupi ovog tima, ne navodeći dužinu ugovora, kao ni zaradu nekadašnjeg trenera Partizana u prestonici Rusije.

Ali, tamošnjim medjima nije trebalo dugo pa su objavili da je Nikolić potpisao ugovor na dve godine uz opciju produžetka za još sezonu sa čuvenim Železničarima ukoliko obe strane budu raspoložene.

Ono što je još zanimljivije je da će srpski trener u Moskvi raditi za odličnu platu, od čak 1,2 miliona evra po sezoni, što je sigurno najveća zarada u dosadašnjoj karijeri u kojoj je vodio i Videoton, Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, Vojvodinu i Rad.

Dakle, ukoliko se zadrži u Moskvi do kraja ugovora, jedan od najboljih trenera iz mlađe garde u Srbiji mogao bi dobro da popuni svoj budžet sa gotovo 2,5 miliona evra.

Još ako bude nekih premija pride i trofeja, Nikolić će moći da bude potpuno zadovoljan.

Marko Nikolić će na novu dužnost stupiti 1. juna čim njegovom prerthodniku Juriju Sjominu istekne ugovorna obaveza u moskovskom klubu.

Video: FSS ulaže novac od Linglonga u VAR, objavljeno za šta su glasali Zvezda i Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA