≫ 

Čudo se dogodilo: Navijač VBA se probudio iz kome kad su mu pustili poruke Bilića i igrača

Neverovatna priča stiže iz Engleske

  • 0
slaven bilić Foto: youtube/knjazTV

Jedan stariji navijač Vest Bromvič Albiona, koji je pre više od mesec dana završio na intenzivnoj nezi od posledica virusa COVID-19, probudio se iz kome pošto je čuo podršku koju su mu poslali fudbaleri kluba za koji navija i menadžer Slaven Bilić, prenosi "BBC".

Pomenuti navijač zove se Piter Džordž (65), čija je supruga zaslužna za pravo malo medicinsko čudo koje se dogodilo.

Naime, njena ideja je bila da se kontaktira VBA, Bilić i igrači su odmah pristali da pošalju glasovne poruke koje su potom puštene Piteru zajedno uz himnu kluba. Dotad bez reakcije na bilo koji glas, Piter je počeo da daje znake života, a sada je na putu potpunog oporavka.

Piter Džordž je u komi bio od 28. marta.

- Bio je jako loše, malo je nedostajalo da ga izgubimo - kaže gospođa Džordž.

Znajući koliko VBA znači njenom suprugu ona je 8. aprila poslala klubu poruku u kojoj je zamolila za pomoć.

- Rekao mi je jednom, dok je slušao himnu VBA u trenutku kada su igrači istrčavali na teren, čitavo telo mu se pobudilo jer je bio toliko uzbuđen prizorom. Setila sam se toga i odlučila da mu puštam pesme voljenog kluba dok je bio u komi. I pomerio se.

VBA je poslao gospodinu Džordžu poruke od bivšeg igrača Krisa Branta i "Super Boba" Tejlora, kao i menadžera Slavena Bilića. Osoblje bolnice mu je takođe puštalo "Likvidatora", "Insomniju" od Fejtlesa, kao i čuvenu fudbalsku himnu "Football's Coming Home", na šta je Piter počeo da prvo pomera noge.

- Posle kad je kada čuo Bilića i neke bivše igrače živnuo je. Mislim da je poverovao da je na utakmici kada je čuo sve te zvuke i glasove - rekla je njegova supruga.

Piter Džordž otpušten je iz bolnice i kod kuće je nastavio da se oporavlja.

- Imam svog čoveka u jednom komadu, malo je slabašan, ali je u jednom komadu - srećna je supruga junaka ove priče koja je uputila reči velike zahvalnosti klubu.

Video: Dok negde aplaudiraju lekarima, u Turskoj pale baklje i daruju cveće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA