Fotke koje su obeležile povratak Bundeslige: Ko je bio na tribinama, kako su igrači slavili golove

Za trenutak ćete se osećati kao da ste bili tamo...

  • 1
Bundesliga Foto: AP/Tanjug

Povratak Bundeslige nekako je zvanično označio i povratak fudbala posle dva i po meseca koliko je trajalo vanredno stanje zbog pandemije korona virusa!

Nemci su odigrali pet utakmica 26. kola, a svakako je najzanimljivije bilo u derbiju Rura u kom je Borusija savladala Šalke rezultatom 4:0.

Herta je bila bolja od Hofenhajma u gostima (3:0), kao i Volfsburg protiv Augzburga (2:1), dok smo videli remi u duelima Lajpcig - Frajburg (1:1) i Fortuna - Paderborn (0:0).

Kao što je poznato, navijači nisu mogli na stadione. Ali su zato tu bili fotoreporteri koji su zabeležili zanimljive kadrove.

Videli smo nekoliko vrsta radovanja između igrača (laktovima, nogama, pesnicama, grljenjem), članove uprave na tribinama, ali i specifično uzimanje izjava posle meča.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija koje su obeležile povratak Bundeslige i fudbala i osećajte se kao da ste bili tamo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA