≫ 

Slika dana stiže iz Kelna: Stolice "tapacirane" svim dresovima Jarčeva zamenile navijače

Lepa ideja Jarčeva

  • 0
stadion kelna Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Kelna ugostili su Majnc u svojoj prvoj utakmici od "restarta" Bundeslige. Stadion je naravno bio sablasno pust, tek 300 ljudi ukupno (zaključno sa ekipama) sme da bude unutra, po slovu zdravstvenog protokola vlade Nemačke. 

Pandemijska kriza i nemogućnost da se navijači saberu na tribine zadali su mnogo glavobolje svim klobovima, pa se većina na razne načine dovijala kako da ispuni prazninu na tribinama, da igrači nemaju utisak potpuno sivog ambijenta.

Tu na scenu stupa kreativnost.

U tom smislu Keln je svom timu uspeo da "obezbedi podršku navijača" tako što je deo stolica na jednom sektoru tribina "presvukao" svim dosadašnjim garniturama dresova kluba, što je i te kako živopisno delovalo u odnosu na ostatak stadiona.

U nekoliko redova, u gurtom rasporedu, bili su poređani "navijači" Jarčeva, poslata je lepa slika sa "RajnEnergi" stadiona koja je možda i najbolje svedočanstvo prkosa ljudske vrste i želje za životom u vreme opasne pandemije.

stadion kelna Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA