≫ 

Liverpul možda neće smeti ni da podigne pehar: Preti novi šok za sve koji su titulu čekali 30 godina

Noćna mora od sezone, naročito kada su u pitanju Redsi

  • 0
Liverpul, Arsenal Foto: Tanjug/AP

Izvršni direktor Premijer lige, Ričard Masters, rekao je da će učiniti sve da Liverpul dobije barem ceremoniju dodele pehara kako dolikuje.

Liverpul je na pragu prve titule posle 1990. godine, a korona virus je upropastio sezonu iz snova,u kojoj su Redsi daleko ranije mogli da matematički obezbede pehar.

Sezona će se ipak nastaviti, svi klubovi su glasali za povratak na treninge, pa je i Liverpul pred osvajanjem titule, ali će sigurno izostati spektakularna proslava.

- Ako bude moguće, predaćemo pehar u standardnoj ceremoniji, daćemo ga igračima i štabu jer su vredno za to radili. Uradićemo to ako uslovi budu dozvoljavali, fokusirani smo na kraj sezone, ali moramo da napravimo plan za svaku situaciju - rekao je Masters.

- Doći ćemo i do tačke kada će biti teško napraviti raspored sledeće sezone, ali još nismo tu. Očigledno, cilj je da prvo završimo sezonu kako dolikuje i u skladu sa drugim takmičenjima, ali ta takmičenja koče našu mogućnost da napravimo uobičajen kalendar za 38 kola novog ciklusa.

Sezona će se sigurno nastaviti bez publike, pa je sigurno i da će ceremonija dodele pehara, ako je bude, biti u sablasnoj atmosferi, pravi horor za sve koji su tri decenije čekali da to vide na stadionu.

Video: Ovaj čovek u glavi ima pravu fudbalsku enciklopediju: Pamti imena na hiljade igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA