≫ 

Kraj bajke za Radeta Krunića u Milanu: Javio se klub koji je voljan da mu pruži dobru minutažu

Momak rođen u Foči nalazi se na izlaznim vratima San Sira

  • 0
Rade Krunić Rade Krunić; Printskrin: Instagram

Rade Krunić se nije proslavio u Milanu ove sezone od dolaska iz Emolija, a sva je prilika da posle velikih promena u upravljačkoj strukturi koja predstoji na San Siru neće biti u kombinaciji novog vođstva.

Zato su njegovi menadžeri počeli sa potragom nove sredine, a torinski Tutosport piše danas da bi nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao da nastavi karijeru u dresu čuvenih Bikova.

Torino je želeo Krunića i prošlog leta, pre nego što se on odlučio za Milan u transferu od 8 miliona evra. Tutosport piše da je sportski direktor Grante Davide Vanjati spreman da angažuje igrača koji je samo 11 puta oblačio dres Rosonera ove sezone.

Torinski dnevnik piše i da bi status fudbalera rođenog u Foči mogao da se popravi na San Siru ukoliko bi klub napustili Džek Bonaventura i Lukas Bilja, pošto bi se tako i konkurencija smanjila, pa bi se Krunić za mesto u timu borio sa Lukasom Paketom i Frankom Kesijem.

Opet, ta činjenica ne zanima Torino, koji je označio Radeta Krunića kao prioritet u letnjem prealznom roku i učiniće sve da ga angažuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA