≫ 

Zvezda zaratila s Koromanom: Licemeru, pljuješ Zvezdu za tuđ interes, a i danas uzimaš platu u klubu

Crveno-beli odgovorili na prozivke bivšeg fudbalera

  • 58
Ognjen Koroman Foto: MN Press

Ognjen Koroman je svojim statusom na Fejsbuku uzburkao fudbalsku javnost u Srbiji. Nije poštedeo ni čelnike FSS-a, ali ni svoj bivši klub Crvenu zvezdu, istakavši da je sramota koga je sve dovela i kako su na kraju njena deca pokazala da su bolja od skupo plaćenih stranaca.

Ubrzo posle toga, oglasila se i Crvena zvezda, koja je istakla da Koroman pljuje po svom klubu zarad interesa nekog drugog. Crveno-beli su u svom saopštenju naglasili da je to licemerno, jer želi "pljuvanjem" da opravda nečasne radnje svog trenutnog kluba Smedereva, kao i da i dan danas uredno podiže platu u Crvenoj zvezdi i da to traje poslednjih šest godina.

U ime Crvene zvezde oglasio se direktor omladinske škole ovog kluba, Dragan Mladenović.

- Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva. Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač.

- Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih "ludaka" ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci - navodi se u izjavi Dragana Mladenovića.

Pogledajte i status Koromana koji je uzburkao fudbalsku javnost u Srbiji:

Ognjen Koroman, status Printskrin: Facebook.com

Pogledajte i 5 najseksi navijačica Zvezde među poznatima:

Video: Dejan Stanković: Zvezda nema potrebe da strahuje za budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinokio

    21. maj 2020 | 12:09

    Bravo Zvezdo! Buđavi koroman, NORMALNO JE DA IFRAJU STRANCI! Sta su bili kanga, Donald, le tu alrk, boaci... Sta su nam sve doneli. NAPRED ZVEZDO! NAPRED STRANCI!

  • ratar

    21. maj 2020 | 12:00

    Podrska za korolmana

  • Трфа

    21. maj 2020 | 11:57

    Све је тачно што је Короман рекао ! И за Звезду и поготово за ФСС ! Зашто неке боли истина ? Од јесени ћемо имати најгломазнију и вероватно најнерегуларнију лигу у Европи!А гледалаца све мање и мање !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA