≫ 

Koroman odgovorio Zvezdi: Vi što ste u klubu niste zvezdaši, vreme vam ističe, Srbija vam se smeje

Sukob mišljenja bivšeg fudbalera Zvezde i odgovornih u Ljutice Bogdana 1a dobio je novu epizodu

  • 33
ognjen koroman Foto: MN Press

Ognjen Koroman se ozbiljno zamerio ljudima koji danas vode Crvenu zvezdu. Jedan njegov kritički osvrt na rad FSS-a i politike Zvezde, kako stvari stoje, otvorio je novi front koji nije da nismo dosad videli u našem sportu: klub - protiv bivšeg igrača.

Zvezda je u međuvremenu odgovorila Koromanu, optužila ga je da je licemer jer napada klub na čijem je i dalje platnom spisku, a iza saopštenja je stao direktor omladinske škole Dragan Mladenović.

Usledio je odgovor Koromana na odgovor Zvezde:

- Zamolio bih vas pre svega kao zvezdaš, pošto vi zvezdaši niste koji ste u klubu, da ne pišete demante, jer vam se smeje Srbija... Ne znate ni demant da napišete i gurate direktoru omladinske škole da potpiše, ne zna ni on šta potpisuje.. Vratite malo film koliko je Koroman novca oprostio Zvezdi i koliko je dao Zvezdi. Ja ne diram filijalu, našu decu i omladinsku školu, ali da će Gavrić i Nikolić podići nivo igre Boaćija i Songa, možda hoće nivo alkohola, ali igre neće sigurno. Gavrić, Nikolić i Radulović bolji su od svih stranaca, ne srozavajte klub glupavim demantima, a ja sam svaki dan na stadionu skoro 30 godina i bićuz i dalje tu na stadionu svaki dan, a vama vreme ističe jer ste "zaspisničari" i ne odlučujete ništa - napisao je Koroman na svom instagram profilu.

ognjen koroman Foto: instagram/koroman.ogy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    21. maj 2020 | 15:22

    Koroman u pravu 100%.....

  • coa015

    21. maj 2020 | 15:44

    Covek 100 % u pravu..istina boli!!

  • Delija

    21. maj 2020 | 19:37

    Vidim Zvezda je se naigrala lige sampiona sa tobom upm. zato cuti i nelupaj svi znamo da je najbolji spoj dobrog mladog domaceg fudbalera i kvalitetnog stranca, pa ako je mladi bolji od stranog neka se dokaze. A Boaci sto je dao Zvezdi ti neces za 100 godina. Jos joj uzimas a u Smederevu si. Sram te bilo bukadzijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA