≫ 

Izlazim jedino na groblje, žena mi je smršala 40 kila: Potresna ispovest oca Hoze Antonija Rejesa

Tuga nije napustila kuću Rejesovih

  • 3
Foto: Printscreen Youtube

Otac proslavljenog fudbalera Hoze Antonija Rejesa, Pako ispričao je za Movistar kako provode dane skoro godinu dana od smrti svog sina.

Rejes je prvog juna prošle godine tragično nastradao u saobraćajnoj nezgodi dok se vraćao s treninga Ekstremadure, izvan Sevilje. U trenutku kada je poginuo imao je 35 godina.

Njegovi roditelji od tada uopšte nisu "svoji", a Pako kaže da ne izlaze nigde, te da još ne mogu da odagnaju bol.

- Ne možete ni da zamislite. Moj jedini izlaz je da odem do groblja u devet ujutro i ovde. Nismo uopšte išli nigde. Moja žena je izgubila 40 kilograma, a nije ni prešla prag i izašla na ulicu. Mislite o tome svakog dana, podsećaju vas na ovaj ili onaj način - rekao je Rejesov otac.

Hoze Antonio je tokom godina igrao sa uspehom za mnoge klubove od Sevilje, preko Arsenala, Real Madrida i Atletiko Madrida, Benfike, Espanjola, Kordobe do daleke Kine i natrag do Ekstremadure.

- Nisam gledao nijednu fudbalsku utakmicu, ništa. Samo onu kada je Ekstremadura odala poštu. Derbi nismo mogli da gledamo. To je iz dana po kojima ga pamtimo i najgore kroz šta možemo da prođemo. Sevilja je njemu bila sve - kaže Pako Rejes.

Da podsetimo, Hoze Antonio je iza sebe ostavio troje dece i suprugu Noeliju. Tokom karijere je 21 put nosio i dres Španije koju je predstavljao na Mundijalu 2006. godine.

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA