Svi "čisti" od korone u Juventusu: Trenirali i oni koji su se oporavili od virusa

Počinju uskoro sa treninzima u većim grupama

  • 0
Gonzalo Iguain, Inter Juventus Foto: Tanjug/Ap

Fudbalski klub Juventus potvrdio je da su svi testovi igrača na korona virus negativni i Gonzalo Iguain i Adrijen Rabio se u petak vraćaju treninzima.

Klub je tim povodom u četvrtak izdao saopštenje u kom objašnjava da je testirao igrače u skladu sa pravilima Fudbalskog saveza Italije.

- Već nekoliko dana treniramo u manjim grupama sa bezbednom razdaljinom između igrača. U skladu sa preporukama medicinske i naučne komisije Fudbalskog saveza testirali smo igrače u sredu i svi testovi su negativni. Narednih dana ćemo nastaviti treninge u većim grupama - pišu iz Juventusa.

Blez Matuidi, koji je imao korona virus takođe učestvuje na treninzima bjanko-nera. Što se tiče Iguaina i Rabioa, oni su morali da budu u karantinu po dolasku u Italiju i sada su i njih dvojica spremni da se posvete radu u ekipi.

Da podsetimo, pozitivan na korona virus u Juventusu bio je i Paulo Dibala koji je nedavno potpisao novi ugovor sa klubom, ali i Danijele Rugani.

Video: Snimci za istoriju: Bundesliga se vratila, a evo kako se sada igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA