≫ 

Murinjo posle 10 godina otkrio šta je šapnuo Gvardioli na uvce u čuvenom polufinalu Lige šampiona

Povod je godišnjica čuvene Interove "triplete"

  • 0
Žoze Murinjo Foto: Printscreen: You Tube/LA CROQUETA

Za svakog navijača Intera ovaj datum, 22. maj, je crveno slovo u kalendaru. Tog dana, 2010. godine, Neroazuri su napravili najveći uspeh u klupskoj istoriji i trijumfom u finalu Lige šampiona nad Bajernom u Madridu objedinili tri najvažnija trofeja u sezoni, prvenstvo, kup i LŠ.

Taj uspeh i vremenska odrednica bili su povod za italijansku Gazetu da napravi zanimljiv intervju sa čovekom koji je bio najzaslužniji - Žozeom Murinjom.

Trener Totenhema je tom prilikom otkrio i pozadinu čuvenog detalja tokom revanša polufinala protiv Barselone kada je prišao iza leđa Pepu Gvardioli i nešto mu šapnuo na uvce.

Sve do danas Posebni nije nikada pričao detaljno o ovom događaju, a sada je otkrio šta se tačno desilo.

- Bio sam između klupa kada je Buskets isfolirao prekršaj, a Tijago Mota dobio crveni karton. Krajičkom oka sam gledao klupu Barse koja je slavila kao da su pobedili, a onda je gvardiola pozvao Ibrahimovića da mu kaže kako da igraju sa 11 na 10. Samo sam mu šapnuo: "nemoj da slaviš još nije ništa gotovo". Taj poraz mi je jedan od najslađih u karijeri. Na terenu smo našli pravo rešenje, izgubili smo sa 1:0 i prošli dalje s pobedom od 3:2 u epskim uslovima - ispričao je Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA