Transfer ekspert tvrdi: Jović je prva opcija Milana, odmaklo se u pregovorima

Tandem Ibrahimović-Jović ne zvuči loše

  • 1
Luka Jović Foto: Profimedia/Alamy

Karijera Luke Jovića je na prekretnici, trenutno nije najbolji momenat po srpskog napadača zbog svega što mu se dešavalo u poslednja dva-tri meseca, ali po staroj narodnoj "da posle kiše dolazi sunce", i Srbin može sa optimizmom da gleda na ono što dolazi.

A "nudi" mu se veliki Milan, ako je verovati italijanskom novinaru i transfer ekspertu kako sebe naziva Nikolo Šira.

On tvrdi da je Jović prva opcija "rosonera" za narednu sezonu, i ne samo to, već iznosi i saznanje da su pregovori predstavnika dva kluba u toku.

Šira takođe kaže da će italijanski gigant pokušati da isposluje dvogodišnji ugovor za Luku, u pitanju bi bila pozajmica uz opciju otkupa, a trenutno je za Milan "kamen spoticanja" plata koju srpski napadač ima u Realu - 5 miliona evra godišnje, plus bonusi.

Milan je, dakle, "zagrizao" za Srbina, ali šta kaže Jović, a šta Real?

U madridskom klubu, u najmanju ruku nisu srećni kako se razvija karijera našeg igrača od dolaska u Madrid. Iza sebe ima "sušnu" sezonu, samo jedan gol na svom kontu, ali ono što brine je Jovićevo neodgovorno ponašanje van terena.

Nikome u klubu nije bilo prijatno posle saznanja da je njihov igrač u Beogradu prekršio mere izolacije, a šok ih je sačekao po povratku Srbina u klub - tamo su mu otkrili težu povredu stopala koju nije prijavio.

Sve prethodno izrečeno sigurno će navesti čelnike kluba da ozbiljno preispitaju svaku dobru ponudu za Jovića, a Milan je "pokucao na vrata"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    22. maj 2020 | 16:41

    sa slomljenom petom sumnjam da ce moci da igra sledece godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA