Poketino spreman za novi posao: Prioritet je Engleska, Premijer liga je najjača na svetu

Odmorio se

  • 1
Totenham, Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

Bivši menadžer Totenhema Maurisio Poketino spreman je da preuzme novi klub, pola godine otkako je ostao bez posla u londonskom klubu.

Poketino je do prošle jeseni s velikim uspehom vodio Pevce, ali ga je posle lošijeg starta sezone na klupi zamenio Žoze Murinjo.

- Posle šest meseci moji rezervoari su puni. Bilo je ovo pravo vreme da se sagleda sve, organizuju se ideje i isplanira budućnost. Probaću da se bolje takmičim, naučim iz svojih iskustava i radujem se sledećem poslu. Moram da budem spreman za trenutak kada ponuda stigne - rekao je Poketino, a prenose engleski mediji.

On je šest godina vodio Totenhem i na kraju ga odveo u finale Lige šampiona. Na Englesku se navikao i shodno tome, primarni izbor mu je neki od premijerligaša.

- Volimo Englesku, ovde imamo kuću i dom, ljudi nas poštuju. Premijer liga je najbolja na svetu, ali to je samo jedna od opcija. Može da bude moj prioritet, ali nisam potpuno zatvoren ni prema ideji da odem u drugu zemlju. Otvoren sam i hoću da me privuče novi projekat - kaže Poketino.

Poslednjih dana je aktuelna priča o kupovini Njukasla od strane Saudijaca, zbog čega se kao mogući novi menadžer Svraka spominje baš Poketino.

Video: Gol, asistencija, gol, asistencija - biće ih bezbroj: Sadik ambiciozan pred nastavak prvenstva

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    23. maj 2020 | 10:42

    Naravno da je najjača lućiga, gde se za nekog ne poznatog daje 50 000 000 eura minimum 😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA