≫ 

Đukić o tragediji Miljana Mrdakovića: Šokiran sam, bio je veseo i pozitivan momak

- Ne znam šta bi moglo da ga navede da učini tako nešto - kaže srpski trener za Telegraf

  • 1
Miroslav Đukić

Miroslav Đukić, bivši trener Partizana i selektor reprezentacije Srbije Foto: MN Press

Tragična vest o samoubistvu bivšeg fudbalera Miljana Mrdakovića stigla je i do Španije, do jednog od njegovih trenerskih mentora iz igračkih dana - Miroslava Đukića, trenutno stratega Sportinga iz Hihona.

Mrdaković se našao na Đjukićevom selektorskom spisku za Olimpijske igre u Kini, gde je odigrao tri meča za Srbiju i postigao tri gola.

Srpski trener kaže za Telegraf da je šokiran tragičnom vešću, jer je Miljan odavao sasvim drugi utisak tokom zajedniče saradnje.

- Baš sam se iznenadio sa ovom tragičnom vešću. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Miljan Mrdaković je bio zaista veseo i pozitivan tip. Zato i ne mogu da pretpostavim šta ga je moglo da ga navede i natera da izvrši ovakvu tragediju. Moje iskreno saučesce njegovoj porodici - rekao je Miroslav Đukić.

Podsetimo, Mrdaković je u petak veče izvršio samoubistvo majčinim pištoljem koji je doneo u stan.

Bio je u mlađim kategorijama Partizana, odakle je otišao u Anderleht. Tokom karijere je igrao za OFK Beograd, Rad, Vojvodinu, ali mnoge inostrane klubove.

Video: U ovoj zgradi se ubio bivši reprezentativac i fudbaler Partizana

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    23. maj 2020 | 18:23

    Bio veseo,pun optimizma a onda se svet promenio. Nista dobro nije dobro, jer je zlo postalo dobro, tako da me ne iznenadjuje kad covek pun dobrote ne moze bise da izdrzi. Ne moze da glumi i ti je to. Neka mu je laka crna zemlja. Amin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA