≫ 

Primera kreće 11. juna, otvoriće je veliki derbi: Prvi čovek La Lige otkrio plan restarta sezone

Klubovi od danas mogu da treniraju u velikim grupama

  • 0
FK Real Madrid

Detalj sa poslednjeg El Klasika; Foto: AP/Tanjug

Prvi čovek španske La Lige Havijer Tebas najavio je da će nastavak sezone u prvenstvu ove zemlje verovatno krenuti 11. juna.

Španci su doneli odluku o povratku fudbala i sporta od ponedeljka 8. juna, a to je bio znak da će se fudbalsko prvenstvo nastaviti nekoliko dana kasnije. Tebas je istakao i da sanja datum 11. jun, ali nije želeo ništa da potvrdi jer želi da sačeka s velikim odlukama.

- Postoji mogućnost da se vratimo utakmicom u četvrtak 11. juna. Voleli bismo da to bude derbi Andaluzije između Sevilje i Betisa. Taj meč bi bio poseban. Igrao bi se od 10 sati uveče i u njemu bismo odali počast svim preminulim - saopštio je Tebas.

Posle Tebasovog nastupa La Liga je poslala obaveštenje klubovima da od danas mogu da treniraju u velikim grupama od 14 fudbalera.

To je svakako izvanredna vest. Ekipe će moći dobro da se spreme za nastavak sezone jer svi jedva čekamo povratak La Lige posle tri duga meseca neizvesnosti.

Video: Mesi i ekipa ponovo na treningu: Ovo je vozni park fudbalera Barselone, vredan nekoliko miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA