Naš lekar svake nedelje ubrizgava korona virus po jednom fudbaleru: Morbidna šala prvotimca Votforda

Belgijanac je tako odgovorio onima koji optužuju njegov tim da pokušava da odloži ispadanje iz Premijer lige

  • 0
Britain Soccer Premier League Kabasel ispred Obamejana; Foto: Tanjug/AP

Defanzivac Votforda Kristijan Kabasel burno je reagovao na objavu jednog navijača Šefild Junajteda koji je optužio njegov klub da pokušava da naruši nastavak sezone kako bi izbegao ispadanje iz Premijer lige.

Belgijski defanzivac se našalio da je taktika za opstanak Stršljenova namerno zaražavanje fudbalera ovog tima korona virusom, nakon što su štoper Adrijan Marijapa i još dvojica članova stručnog štaba bili pozitivni na virus prošle nedelje.

Kapiten Votforda Troj Dini potencirao je zdrastvene rizike i odbio da trenira, što su podržali i pojedini igrači ovog tima. Navijač Šefild Junajteda smatra da je to zato što žele da se sezona poništi što bi njegove Oštrice koje su na sedmom mestu uskratilo u borbi za Evropu.

- Nikad nisam imao nikakvo dobro mišljenje o Votfordu ni pre korona virusa, ali mi se čini da su našli taktiku u pokušaju da izbegnu selidbu u niži rang. Da sam navijač Votforda bilo bi me sramota - napisao je fan Oštrica na Tviteru.

Kabasel mu je ubrzo odgovorio:

- Daj da ti objasnim taktiku: svake nedelje naš lekar ubrizga Covid-19 nekome u klubu. Izvlačimo slamku i igrač/član stručnog štaba kojeg odredimo dobije injekciju. Tako se trudimo da ne moramo opet na teren, samim tim i izbegavamo ispadanje iz Premijer lige - napisao je Belgijanac.

Inače, trener Votforda Najdžel Pirson otkrio je u petak da su još dva igrača ovog tima morala u samoizolaciju nakon što je utvrđeno da su im članovi porodice pozitivni na korona virus. Situacija u ovom klubu komplikuje "projekat restart" koji je predviđen za sredinu juna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA