≫ 

Rašford nahranio 2.8 miliona dece: Dobio je priznanje za neviđenu humanitarnu akciju

Kapa dole!

  • 1
Britain Soccer Premier League

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester junajteda, Markus Rašford, pokrenuo je veliku humanitarnu akciju, zbog koje je dobio i adekvatno priznanje.

Grad je uputio veliko priznanje fudbaleru Đavola, zbog ličnog doprinosa i aktiviranja velikog broja ljudi, kako bi se donacijama pomoglo ugroženima tokom pandemije korona virusa.

Iako nije želeo da posebno ističe svoj čin, Rašford se oglasio na društvenim mrežama, upravo zbog toga što je želeo da se zahvali svima koji su donirali u njegovoj akciji.

- Naravno, ne bih ovakve stvari objavljivao, ali ovo priznanje ne pripada samo meni, već svima vama. Svako od vas ko je donirao sa makar nekoliko funti, napravio je veliku razliku i pomogao je da 2.8 miliona dece dobije obrok tokom ovog karantina, zbog VAŠE pomoći. Ne bih mogao to sam da izvedem bez vas i organizacije Fareshare. Lep je osećaj kada te tvoj grad prepozna, a od mlađiih dana sam znao da sam u dobroj poziciji da pomognem i ponosan samm na ono što smo zajedno ostvarili - rekao je Rašford.

- Svi ste vi superzvezde, a mi nećemo stati dok deca i roditelji ne budu u situaciji da budu bezbrižni zbog sledećeg obroka.

 

Video: Eksplozija radosti u domu Nemanje Matića posle gola Rašforda

(Telegra.frs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA