≫ 

Jović opet završio na naslovnoj strani Marke: Ovo je reakcija na priče da ide u Milan, Arsenal...

Neće on nigde

  • 1
Luka Jović Foto: Prinstscreen/Marca

Srpski reprezentativac Luka Jović ponovo je dobio udarno mesto u španskoj štampi. Napadač Reala našao se ovog utorka na naslovnoj strani čuvene Marke koja je objavila priču o statusu Srbina u Madridu.

U jeku nagađanja da ga traže brojni jaki klubovi iz Evrope, poput Arsenala, Milana, Napolija ili Borusije iz Dortmunda, madridski list napominje da će Jović dobiti još jednu priliku u Realu kod Zinedina Zidana.

Prvu sezonu u Madridu su obeležili pehovi - promašaji, povrede, samo dva gola i mala minutaža. Bilo je i pehova sa strane poput problema sa zakonom u Srbiji i kršenja izolacije, a kruna svih muka bila je povreda stopala koju je zaradio uoči nastavka sezone.

Međutim, uprkos svim mukama, Real ne želi da se odrekne olako Luke Jovića! Suočeni sa krizom posle pandemije korona virusa Madriđani ne planiraju velike transfere i pojačanja za ovo leto što znači da će svi u aktuelnom igračkom kadru, pa i Luka dobiti novu priliku da se dokažu.

Biće to ujedno i poslednja šansa za Luku, jer će 2021. Real sigurno krenuti po Kilijana Mbapea ili Eringa Halanda, a u takvoj konstelaciji Jović teško da bi imao ozbiljnu šansu.

Zato je sve sada na njemu, da se najpre oporavi i potom radom i golovima ubedi Zinedina Zidana da je dostojan čuvenog belog dresa Kraljevskog kluba.

Video: Luka održava kondiciju na biciklu, trudna Sofija na traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    26. maj 2020 | 13:16

    Mora da sazri on a kako ga pustaju nece dobiti pravu sansu bolje jedna pozajmica i da se orpoba u drugoj sredini nego ovako da ga drzi dobice para od kluba a od igre nista... Arsenal i Milan ok Borusija nikako pored onog malog Halanda nema sta da trazi tu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA