≫ 

Radikalne mere u Inđiji pred utakmicu sa Zvezdom: Trener zabranio svinjetinu igračima

Kormilar Zelenih se nada da će fudbaleri poštovati njegov savet

  • 2
Aleksandar Janjić Trener Inđije Janjić na meču sa Zvezdom; Foto: Marko Jovanović

Superligaški fudbal vraća se na TV ekrane predstojećeg vikenda, a u nedelji potom očekuju nas i vrlo interesantni dueli četvrtfinala Kupa Srbije.

Jedan od najzanimljivijih odigraće u Inđiji istoimeni domaćin i Crvena zvezda u sredu 3. juna, a trener Zelenih Aleksandar Janjić odlučio je da uvede radikalne mere svojim fudbalerima uoči nastavka sezone. Zabranio im je da konzumiraju svinjetinu u klupskom restoranu.

- Jedna od promena je i da sam zabranio igračima da jedu svinjsko meso. Usled njegovog konzumiranja dolazi do određenih procesa u organizmu koji se negativno manifestuju. Jasno mi je da ja ne mogu da utičem na to što igrači jedu kod kuće, a u klubu se nijedan obrok ne sprema od svinjetine. Nadam se da poštuju pravil - izjavio je Janjić, a preneo Sportski žurnal.

Zanimljivo, Inđija je pre pandemije korona virusa u Superligi uspela da izbori remi sa Crvenom zvezdom (1:1), a videćemo da li će moći do senzacije i u Kupu bez svinjetine.

Inače, pre okršaja u najmasovnijem takmičenju sa Zvezdom, Inđijci u petak igraju sa Spartakom u okviru 27. kola Superlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    26. maj 2020 | 14:34

    Ja jedem samo piletinu i curetinu i ribu svinjetina je bas losa po organizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA