≫ 

Kroz šta smo prošli ovih meseci, ovo je zadovoljavajuće: Savo Milošević o trenutnoj formi crno-belih

Trener Partizana će do subote imati sve igrače na raspolaganju

  • 2

Još jedna prijateljska provera je iza igrača Partizana, ovog puta između dva tima, ali dovoljna da trener Milošević konstatuje da su crno-beli sprmeni za nastavak Superlige.

Naravno, koliko se može u datim uslovima posle pandemije korona virusa, ali tener Partizana podvlači da je zadovoljan.

- Zadovoljan sam, dobro momci rade. Pogotovo je komplikovano i teško kada organizujemo da igraju međusobno, a da to liči na utakmicu. Da budu ozbiljni, a da niko nikoga ne povredi. Ima stvari koje moramo da popravimo, znaju oni to, ali su im verovatno teške noge i treba koncentracije. Takmičarski ritam mora da se dostigne kroz utkmice. Ne bih da ih hvalim mnogo, ali kroz šta smo prošli svih ovih meseci, deluje zadovoljavajuće - rekao je Milošević.

Trenera Partizana raduje forma fudbalera kao što su Bojan Matić ili Lazar Pavlović.

- Da biste igrali u Partizanu morate da se potvrđujete svakodnevno. Dobro je da imamo više igrača koji mogu da donesu prevagu, da odluče utakmicu. Što ih imamo više veća je šansa da pobedimo.

Suma je pauzirao, čuvao se, ali je danas igrao?

- Vukao je povredu još iz derbija, i on i Sadik su bili povređeni kada smo počeli ovaj deo priprema. Želeli danas da vidimo u kom je stanju, nismo rizikovali, hteli smo da vidimo gde smo. Do subote će se vratiti i Lutovac tako da ću moći uskoro da računam na sve igrače.

Sutra vam predstoji još jedno testiranje na korona virus?

- To je nešto što je preporuka i ministarstva i FSS-a. Kao klub shvatamo situaicju ozbiljno, moramo da vodimo računa. Ne sme se ništa prepustiti slučaju. Zdravlje igrača nam je najvažnije - poručio je Savo Milošević.

Crno-beli nastavljaju sezonu utakmicom protiv Mladosti iz Lučana koja se igra u subotu u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. maj 2020 | 14:30

    Постоји ли тест и за Бартоломеов синдром😂😂😂. Њиховим фракцијама тако потребан😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. maj 2020 | 14:23

    Од ког месеца тачно? Па од почетка првенства имате трауме и константни минус...и борбу за треће место...31,па после иде 32 до четврте звездице😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA