≫ 

Do juče sam bio najmlađi, sad sam skoro najstariji u timu: Fudbaler Čuke najavio derbi sa Vošom

Šapić najavljuje veliku borbu za Evropu u preostala četiri kola

  • 0
utakmica FK Čukarički - Partizan Foto: FK Čukarički

Iako ima 23 godine, za štopera Čukaričkog Stefana Šapića možemo da kažemo da je jedan od najiskusnijih u timu Aleksandra Veselinovića!

Dete je kluba, odigrao je 51 meč uzastopno u Superligi - od čeka je 50 počeo, a u međuvremenu je došao i do zamenika kapitena Brđana.

Pred derbi sa Vojvodinom (petak, 17 časova, TV Arena Sport), Šapić je rekao:

- Najbitnije je da smo se vratili treninzima, da se situacija normalizuje, da ponovo možemo da se svi bavimo svojim poslom. Srećni smo što ponovo na terenu i što će se prvenstvo nastaviti, ali nam ne ide na ruku činjenica da će se do kraja igrati još samo četiri kola. Iskreno, biće nam mnogo teško da izborimo plasman u Evropu, s obzirom da je TSC trenutno na četvrtoj poziciji, da ima tri boda više i bolji međusobni skor od nas.

- Mislim da će meč biti otvoren, oba tima će ići na pobedu. Bod nas ne bi zadovoljio, pre svega zbog pozicije na tabeli. Očekujem ofanzivnu igru oba tima, ko zna, možda se meč tako otvori i da bude dosta golova. Vojvodina je u blagoj prednosti, igra na svom stadionu, ali mi se nećemo predavati. Bićemo presrećni ako osvojimo sva tri boda i ostanemo u trci za plasman u Evropu.

TSC ima tri boda više od Brđana i bolji međusobni skor, ali ne bi trebalo zaboraviti da je klub sa Banovob Brda donedavno bio u samomh vrhu. Zatim su u poslednjih nekoliko mečeva ispustili prednost.

utakmica FK Čukarički - Partizan Foto: FK Čukarički

- Kad pogledamo unazad, ispustili smo dosta bodova, posebno na strani. Pre pauze smo povratili samopouzdanje, vezali nekoliko dobrih igara... Nadam se da ćemo od meča sa Vojvodinom prekinuti taj loš niz rezultata na strani - rekao je Šapić i dodao:

- Uglavnom smo dobro izgledali kao tim, poprilično sam zadovoljan i svojim partijama. Dosta toga se promenilo, ali sve se u klubu radi po planu, za svakog igrača koji ode postoji zamena. O našim igrama najbolje govori činjenica da ćemo se do kraja boriti za plasman u Evropu. Otišlo je nekoliko dobrih igrača iz tima, imali smo i nekoliko povreda... Eto, do juče sam bio najmlađi, sada sam skoro najstariji u timu pred duel sa Vojvodinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA