≫ 

Dao gol u finalu Mundijala, sada oblači ženske haljine: Slikovita propast obećavajuće karijere

Šest godina koje će Mario Gece verovatno što pre hteti da zaboravi

  • 0
SP, finale, fudbalska reprezentacija Nemačke, Argentine, Mario Gece Gece daje gol u finalu SP Foto: AP/Tanjug

Nemački vezista Mario Gece, kao što je to već poznato, neće produžiti ugovor sa Borusijom iz Dortmunda na kraju ove sezone!

Ali neće se naći ni u stratnoj postavi Milionera na meču protiv Bajerna (utorak, 18.30) koji bi mogao da odluči o titulči, iako bi sa 27 godina trebalo da je na vrhuncu.

Međutim, njegova karijera je u drastičnom padu još od 2014. godine i gola koji je dao u finalu Svetskog prvensta protiv Argentine. Gola koji je Nemcima doneo titulu prvaka.

Za Gecea su pretpostavljali da će obeležiti godine posle tog finala Mundijala, ali pomenuti vezista jednostavno kao da je bio "između dve vatre" koje su ga omele u tome.

Podsetimo, Gece je rođeni Bavarac, veliki navijač Bajerna koji je fudbalski stasao u Dortmundu, a zatim je na leto 2013. prešao u redove nemačkog šampiona. Proglašen je izdajnikom, vratio se u Dortmund 2016, ali više nije bio onaj stari.

U međuvremenu je više punio naslovne strane zbog svoje veze, kasnije i braka, sa manekenkom En Katrin Bromel. Poslednji put kada su zamenili odeću i kada se heroj finala SP pojavio ispred kamere u leopard haljini.

- Gece bi mogao da zaradi milione na društvenim mrežama, a da se ne oznoji. Trebalo bi da ode u inostranstvo, to je jedini način da probije ovaj začarani krug - napisao je "Bild" nedavno.

I kao što je "Bild" napisao - fudbal je napredovao, on je ostao miran! Ali samo na terenu, jer na društvenim mrežama i te kako privlači pažnju.

Video: Snimci za istoriju: Bundesliga se vratila, a evo kako se sada igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA