≫ 

Ronaldinjo mi je dao dres da ga ne bijem: Bivši defanzivac Katanije ispričao anegdotu sa Brazilcem

Zanimljiva situacija iz karijere britkog Argentinca

  • 0
Ronaldinjo, Serhio Ramos, FK Real Madrid, FK Barselona, El Klasiko Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Argentinac Pablo Alvarez ispričao je medijima u svojoj zemlji kako ga je svojevremeno Brazilac Ronaldinjo molio da ga ne bije tokom utakmice Katanije i Milana u Seriji A, kada su njih dvojica imali direktne duele.

Alvarez je tada igrao za klub sa Sicilije, bio je zadužen da motri na asa "rosonera", a kako se brinuo da ga ovaj ne ponizi nekim driblingom, igrao je "flastera" na njemu i pritom nije bio nimalo nežan.

Ako tome dodate i uzavrelu argentinsku krv biće vam jasno zbog čega je Ronaldinjo na poluvremenu morao da porazgovara sa Alvarezom. Taj momenat ispričao je Argeninac:

- Posle prvog poluvremena krenuli smo ka svlačionicama, bili smo negde pred tunenlom kada mi je prišao (Ronaldinjo). Skinuo je majicu i rekao mi:"Alvarez, molim te da me ne biješ više", i dao mi je dres.

Pablo alvarez Foto: youtube/VideoMondoCataniaCom

Alvarez je bio zatečen, tako nečemu se niej nadao, pamti taj trenutak kao jedan od najvažnijih u karijeri iz prostog razloga što mu je slavni Brazilac dao svoj dres, iako se može tumačiti da ga je iznudio batinama.

- Bilo je nemoguće zaustaviti ga - priča dalje Alavrez o duelu sa Ronaldinjom: - On je najbolji igrač koji se pojavio u fudbalu, daleko najbolji od svih ostalih.

Video: Ronaldinjo oslobođen posle hapšenja zbog lažnog pasoša u Paragvaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA