≫ 

Peta smrt mladog fudbalera u mesec dana: Šta se ovo dešava posle korona pauze?

Mladi fudbaler Kristijan Mbulu pronađen je mrtav u svom stanu

  • 0
Patrik Ekeng, smrt fudbalera, Dinamo Bukurešt Foto: AP/Tanjug

Engleski fudbaler Kristijan Mbulu iznenada je preminuo u 24. godini. Mbulu je u utorak pronađen mrtav u svom stanu, a za sad nema informacija o uzrocima smrti. Iz policije su samo naveli da nisu pronađene sumnjive okolnosti i da moraju da se sačekaju rezultati obdukcije.

- Vesti su nas šokirale, neizmerno smo tužni. Kristijan je kod nas došao u januaru i bio je izuzetno cenjen član tima. Gubitak je veoma bolan za svakoga ko je imao priliku da ga upozna. Molimo sve da iskažu poštovanje prema Kristijanovoj porodici u ova tužna vremena - navodi se u saopštenju Morkama, engleskog četvrtoligaša, za koga je Kristijan nastupao.

Podsetimo, prethodnih mesec dana desile su se još četiri smrti mladih igrača.

Pre samo dva dana Džosef Buase Perfekšn, nekadašnji fudbaler Rome, preminuo je od posledica srčanog udara, javljaju italijanski mediji.

Talentovani Kamerunac ponikao je u omladinskoj školi kluba iz italijanske prestonice, a za "vučicu" je igrao od 2017. do 2019. godine, uz sezonu u Vićenci na pozajmici.

Pre samo pet dana Francuski fudbaler i bivši igrač Pari Sen Žermena Žordan Diakise preminuo je u 24. godini, objavio je njegov klub A.S. Furijani Alijani

Pre samo sedam dana ,ladi fudbaler Atalante Andrea Rinaldi (19), koji je preminuo od posledica moždane aneurizme, sahranjen je u utorak u mestu Ćermenate, u provinciji Komo.

Takođe, 22. aprila Fudbalski klub Lokomotiva iz Moskove saopštio je da je 22-godišnji igrač Inokentije Samohvalov iznenada umro posle zdravstvenih problema tokom individualnog treninga.

Samohvalovu je iznenada pozlilo tokom treninga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA