≫ 

Arsenal u borbi sa Juventusom za dovođenje Dembelea, Barsa ga šalje na pozajmicu

Katalonci žele da povrate cenu francuskog fudbalera koja je počela da pada posle silnih povreda

  • 0
Usman Dembele Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images)

Mediji na ostrvu pišu da se Arsenal takmiči sa Juventusom u trci za potpis francuskog krila na kraju sezone, a Blaugrana želi da ga otpusti.

Čini se da će krilni igrač Barselone  Usmane Dembele napustiti Nou Kamp na kraju sezone. Uprkos osvajanju dve titule LaLige sa Barsom posle prelaska vrednog 145 miliona evra iz Borussije Dortmund 2017. godine, Dembele se nije baš snašao na Nou Kampu.

Ograničen je na samo 74 nastupa na svim takmičenjima zbog pretrpljenih deset teških povreda, a poslednji izlazak za špansku ekipu imao je protiv njegovih bivših poslodavaca 27. novembra.

A pošto je pretrpeo još jednu povredu u februaru, izgleda da je njegova budućnost u klubu gotova.

Prema pisanju Dejli Mejla, Barselona je spremna da pusti Dembelea na početku na pozajmicu, jer žele da ga skinu sa zarade.

Izjavljuju da ne žele da njegova vrednost nastavi da opada, a nadaju se da će čarolija pozajmice videti njegovo povećanje cene u tom trenutku kada će ga moći prodati.

Usman Dembele Foto: AP/Tanjug

Barsa želi sličan dogovor za Dembelea baš kao i onaj koji je brazilskog plejmejkera Filipa Kutinja koga su poslali u Bajern Minhen.

Šef Barselone Kiki Setijen nije krio svoju želju da vrati Nejmara u Kataloniju, s tim da se taj transfer verovatno neće dogoditi ako se ne uspeju osloboditi Dembelea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA